top of page

Rekommendationer

Skärmavbild 2020-01-31 kl. 16.38.50.png

Under ett år arbetade Birgitta och jag som affärs- och ledarskapsutvecklare i Sigtuna kommun. Under den tiden visade Birgitta ett enormt register över färdigheter och insikter som hon generöst delade. Birgitta har personliga egenskaper som är oerhört värdefulla i alla grupper och jag vill verkligen rekommendera Birgitta till många olika typer av uppdrag, eftersom hennes kunskap sträcker sig över många discipliner. Birgitta tränade chefer så att de inte bara stannade kvar i sitt uppdrag, de fick också ny energi i sitt arbete. Birgitta höll alltid uppskattade utbildnings- och nätverksworkshops med chefer, talanger och personalgrupper i alla förvaltningar. Birgitta har ett öga för både de små detaljerna och det stora övergripande perspektivet som gör henne både lätt att arbeta med och roligt att ha henne runt, och det ger också mycket bra kvalitet på jobbet.

Camilla Uddman
Verksamhetschef barn- och ungdom i Täby kommun

Camilla Uddman

Principal in Uppsala kommun

Lena B E.jpg

Om du arbetar med förändringshantering rekommenderar jag Birgitta. Hon får hela gruppen med sig och kan på ett mycket utförligt sätt förklara de olika delarna och faserna av vad en förändring kan betyda för alla inblandade. Hur cheferna ska kommunicera och möta oro. Hur kommunikation ska ske på olika sätt för att öka förståelse och acceptans av förändring. Jag har anlitat Birgitta flera gånger när vi har haft stora förändringar och därmed stärkt och utrustat cheferna för att möta detta. Det har gett goda resultat och de förändringar jag har lett har gått smidigt och gjort med värdighet och respekt för alla inblandade. Om du arbetar med förändring - ta hjälp av en professionell för att göra det så smidigt som möjligt. / Lena Bjuhr Erngren kvalitets- och verksamhetschef Äldre- och vårdadministration Sigtuna Council.

Lena Bjuhr Erngren
Kvalitets- och Verksamhetschef Äldreomsorgen, Sigtuna Kommun

IMG_3290.jpg

Jag hade nöjet att arbeta med Birgitta på International LAB Profile Trainer and Consultant Program 2011. Det var mycket krävande att arbeta som facilitator på grund av deltagarnas höga kaliber, varav många var NLP-tränare och mycket skickliga kommunikationsexperter. Birgitta gav genomgående mycket värdefull och insiktsfull feedback till deltagarna för att hjälpa dem att lära sig och integrera komplexiteten i materialet. Hon var särskilt bra på att modellera de mönster hon coachade människor på så att de fick materialet på ett antal nivåer. Hon var jättekul att arbeta med och var en mycket uppskattad medlem i Coaching Team.

David Klaasen

Talent 4 Performance

bottom of page