top of page

Om Birgitta

Internationell talare, utbildare, ledarskapstränare, förändringsledningskonsult.

 

Bakgrund

Efter 12 år i London med bankjobb, handel med räntor och valutor, flyttade vi tillbaka till Sverige. Vårt yngsta barn var en bebis, de andra 3 och 5 och jag gick tillbaka till universitetet för att studera, en 2-årig ledarskapsutbildning. Kombinationen av ekonomi och hur människor tänker och beter sig är väldigt intressant för mig eftersom det är viktigt för ledare och chefer att veta, och nu kan jag hjälpa dem på ett bättre sätt. Jag har haft förmånen att arbeta med organisationsförändring, ledarskap och grupputveckling sedan 2003, i både stora och små företag och organisationer.

Nöjda kunder

inkluderar den offentliga sektorn såväl som stora och små företag: ex. Forsen, Electrolux, Magna International och Solenis Technologies Germany GmbH

Jag är en insiktstalare.

Min publik får verktyg att använda direkt. Jag pratar mycket om teamutveckling och hur man kommunicerar förändring. Förändringar uppifrån och ner i organisationer misslyckas oftare än du tror. Mest för att motivationen försvinner. Det är viktigt att få alla ombord. Och hålla dem motiverade över tid. Ibland förläser jag för många människor och ibland för färre. Jag bor i Sigtuna, nära flygplatsen Arlanda i Sverige och jobbar både i Sverige och utomlands. Engelska och svenska är mina arbetsspråk.

Min mission är att göra skillnad i så många människors liv som möjligt. Om jag kan hjälpa till att göra bra ledare ur chefer, filtrerar det ner. De anställda kommer att ha ett bättre arbetsliv, mer förtroende för sina team och känna mer motivation och vara effektivare.

Ett urval av min ledarskapsutbildning:

  • Lic mentaltränare och person-, team- och ledarutvecklare, Skandinaviska Ledarhögskolan.

  • NLP-tränare, INLPTA

  • Master tränare LAB-profil, Framgångsstrategier

  • Trainer Extended DISC

  • Grupputvecklare GDQ

  • Förmedlare i konflikter, Medlingscentrum

  • Coach, Coach2coach Academy

Grundare av företaget Inre styrka AB, Sverige

(F-skattsedel och momsregistrerat)

Om dina anställda inte litar på dig eller sina kollegor, tror du att du får effektiva team och samarbete för dina idéer för förändring?

Birgitta Sjöstrand

xDSC_3093x (1).jpg

Birgitta Sjöstrand, founder of Inre styrka AB 

Photo: Marie Therese Karlberg

bottom of page